Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

A vízi sportok hazai klasszisai, olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sora csobban a Duna Aréna medencéjében azért, hogy neked egy igazán szórakoztató, élménydús showban legyen részed! Ne hagyd ki a sztárparádét: szerezd be jegyeidet most!
VG_Osszefoglalo_3

VIZESGÁLA – CSILLAGSZÓRÓ ÚSZÁS

A csillagszóró úszás az egyik, ha nem a legnépszerűbb programpont, azonban most ismét csavarunk rajta egyet. Ezúttal a legjobb női és férfi úszóbajnokok vonulnak fel a medencetérben, hogy egymással vegyék fel a versenyt. Igazi úszópárbajra van kilátás, rengeteg klasszissal a vízben. A leglassabb párosnak minden kör végén búcsút mondunk, aki a legtovább jut, az a győztes!

Az, hogy kik úsznak majd egy párban egyelőre maradjon titok, azonban a résztvevő bajnokok névsorát most közzétesszük. Velünk tempózik majd Kapás Boglárka, Késely Ajna, Burián Kata, Gyurinovics Fanni, Verrasztó Evelyn, Sebestyén Dalma, Pap Bianka és Veres Laura, ami a nőket illeti, férfiak tekintetében pedig úszósapkát húz Cseh László, Milák Kristóf, Kenderesi Tamás, Verrasztó Dávid, Telegdy Ádám, Bernek Péter, Zombori Gábor és Márton Richárd.


VG_csillagszoro_noi_v3
VG_csillagszoro_ffi

VIZESGÁLA – KAJAKFUTAM

A kajakfutamban már-már megszokottan, azonban az olimpiai játékok után most mégis kicsit „átrendeződve” szelik majd a habokat egymás ellen a Világbajnokok és az olimpiai bajnokok. Ritkán látni kajakokat medencében, éppen ezért a 100 m-es, bójakerülő futam rendkívül gyors, izgalmas és látványos. A leggyorsabb csapat nyer!

Az együttesek összeálltak és készen állnak a bajnokok diadalára! A Világbajnokok fiatal, de annál ambíciózusabb együttesét Gazsó Alida Dóra, Csay Renáta, Varga Ádám, Nádas Bence és Béke Kornél alkotják majd. Az olimpiai bajnokok csapatát a friss, tokiói aranyérmesek mellett az elmúlt idők legjobbjai fogják majd össze. Kajakpólóba száll a hatszoros olimpiai bajnok Kozák Danuta, a háromszoros olimpiai bajnok Storcz Botond és Kammerer Zoltán, a kétszeres olimpiai aranyérmes Csipes Tamara és az olimpiai bajnok Dombi Rudolf.
Kajak_kenu_bajnokok

VIZESGÁLA – MILLENIUM MASTERS

A vízilabda, mint a gála csapatsportágakat képviselő mozgásformája ezúttal különleges köntösbe öltözik. Egy 2×10 perces, mini vízilabdameccset láthat a közönség. A főszerepben az a sikert sikerre halmozó, ikonikus együttes lesz, mely számos megjelenés után még mindig megunhatatlan a vízilabda szeretők számára, a Millenium Masters csap össze kihívójával, az Oázis Masters gárdájával.

A Millenium Masters tagjaként vízbe ugrik a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, Szécsi Zoltán, Biros Péter és Molnár Tamás, a kétszeres olimpiai aranyérmes Fodor Rajmund, Steinmetz Barnabás és Gergely István, illetve az olimpiai bajnok Märcz Tamás, Steinmetz Ádám, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert.
VG_vizilabda_03
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás