VG_2021_1200x628
MEGHÍVÓ SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRA

Ezúton hívjuk meg Önöket sok szeretettel a szeptember 25-i
Vízesgála – A Bajnokok Diadala – Millenium Masters
sajtótájékoztatójára.
A sajtótájékoztató időpontja:
2021. szeptember 21. kedd, 11:00 óra

A sajtótájékoztató helyszíne:
STOPPER RENDEZVÉNYHAJÓ
1138 Budapest, Latorca u. 2.
Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő vízisport ünnep minden olyan sportrajongónak felejthetetlen élmény, aki imád szórakozni, ámulni és tombolni az ország legeredményesebb élsportolóinak teljesítményét látva.
Szeptember 25-én a Bajnokok Diadala fantázianevet viselő vízisport gálán a Duna Arénában a tokiói olimpia magyar küldöttségének bajnokai, dobogósai, pontszerzői ugranak/szállnak vízbe vízilabda, kajak-kenu és úszás sportágban.

Vízilabdában? Nem kell sorolni a neveket, hisz mindannyian ismerjük a legnagyobbakat, a Millenium Masters együttesét: Kiss Gergely, Szécsi Zoltán, Biros Péter, Molnár Tamás, Fodor Rajmund, Steinmetz Barnabás, Gergely István, Märcz Tamás, Steinmetz Ádám, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert biztos, hogy velünk csobban a Vizesgálán!

A kajakfutamban egy kiemelten sikeres olimpia után tiszteletüket teszik és velünk szelik majd a habokat olimpiai bajnokaink Storcz Botond, Csipes Tamara, Kammerer Zoltán, Dombi Rudolf és persze minden idők legeredményesebb magyar női sportolója az olimpiák történetében KOZÁK DANUTA.

A csillagszóró úszásban igazi úszópárbajra van kilátás, rengeteg klasszissal a vízben. Az, hogy kik úsznak majd egy párban egyelőre maradjon titok, azonban velünk tempózik majd Kapás Boglárka, Késely Ajna, Burián Kata, Mihályvári-Farkas Viktória, Verrasztó Evelyn, Sebestyén Dalma, Pap Bianka és Veres Laura, ami a nőket illeti, férfiak tekintetében pedig úszósapkát húz Cseh László, Milák Kristóf, Kenderesi Tamás, Verrasztó Dávid, Telegdy Ádám, Bernek Péter, Zombori Gábor és Márton Richárd.

Eljött a várva-várt sorsolás ideje! Az 5 éves Ötpróba Tokióba ciklus alatt, legalább 5 sportágban gyűjtött 60 pont/pontokért járó Ötpróba Sorsjegyek most kerülnek igazán a reflektorfénybe. Az 5 kategória győztes mellett még 19 szerencsés Ötpróbázó elutazhat a 2022. február 4-20. között Pekingben megrendezésre kerülő téli olimpiára. A nyertesek kilétére most derül fény!

Részvételi szándék esetén, kérjük jelezzenek vissza az alábbi regisztrációs linken:
Megjelenésére feltétlenül számítva, sportbaráti üdvözlettel:
otproba-logo-001
Dr. Kiss Gergely
háromszoros olimpiai bajnok
kommunikációs igazgató
vip@sportagvalaszto.hu
Varró Barbara
ügyvezető
06 70 368 9983
barbara@sportagvalaszto.hu