Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

A szeptember 25-ei Vizesgálán jön el a várva-várt sorsolás ideje!

Az 5 éves Ötpróba Tokióba ciklus alatt, legalább 5 sportágban gyűjtött 60 pont/pontokért járó Ötpróba Sorsjegyek most kerülnek igazán a reflektorfénybe. Az 5 kategória győztes mellett még 19 szerencsés Ötpróbázó elutazhat a 2022. február 4-20. között Pekingben megrendezésre kerülő téli olimpiára.

Vedd meg jegyed a gálára és izguld végig a sorsolást a lelátón
VG_Sorsolas

VIZESGÁLA – KAJAK-KENU FUTAM

Elképesztő kajak-kenu sztárparádé a Duna Aréna medencéjében! Vajon idén az olimpiai bajnokok vagy a világbajnokok viszik a prímet? A Bajnokok Diadalán kiderül, úgyhogy vedd meg jegyeidet most, hogy biztosan szemtanúja lehess egy újabb nagy győzelemnek!
VG_Kajakkennu_v2

VIZESGÁLA – CSILLAGSZÓRÓ ÚSZÁS!

Világklasszisok a világklasszisok ellen! Idén még inkább igazi, kiélezett küzdelem várható az ország legjobb úszóitól a Vizesgála csillagszóró úszás viadalán, hiszen úszók egymást közt, jobban mondva egymás ellen versengenek. Vajon melyik páros bizonyul a leggyorsabbnak?

Vedd meg a jegyed most, és szurkolj a Duna Arénában!
VG_csillagszoro_01

VIZESGÁLA – MILLENIUM MASTERS

A csapat, amit tényleg nem lehet megunni: olimpiai bajnok pólósaink ismét birtokba veszik a Duna Aréna medencéjét egy újabb izgalmas mérkőzés erejéig! Te ott leszel a Vizesgála immár hagyományos minimeccsén?

Attól is függ, hogy maradnak-e neked jegyek: vásárold meg őket most!
VG_vizilabda_v2

VIZESGÁLA – ÚSZÓVERSENY

Élj a ritka lehetőséggel, hogy a Duna Aréna profi medencéjében szerezhetsz pontokat, ahol világklasszis sportolók sora úszott már! Csobbanj egyet a neked való távot teljesítve, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom: egy nagy tombolás a bajnokok diadalán!
VG_uszas_01
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás