Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Teljesen kezdő vagy és megtanulnád az alapokat? Már ültél sárkányhajóban, de több tapasztalatot szereznél? Szívesen indulnál sárkányhajós eseményeken, de még bátortalan vagy?

Készülj fel Velünk! Gyere el sárkányhajós edzéseinkre, ahol szakképzett edzők segítségével tudhatsz meg mindent az evezésről elméletben és a gyakorlatban egyaránt!
Sarkanyhajo_poszt_edzes_02

ORSZÁGÚTI – ÉS HEGYI KERÉKPÁR EDZÉS – 2021. JÚLIUS 25.


Újra itt a lehetőség jelentkezni az Ötpróba Bringaiskola országúti - és hegyikerékpár edzésére! Tekerj a legmodernebb pedelec kerékpárokkal, szakemberek útmutatása mellett, Budapest legszebb pályáin. Szerezd meg az új ciklus első, vagy gyarapítsd már meglévő kerékpár pontjaidat Velünk!

Regisztrálj mielőbb, hiszen a csoportok létszáma korlátozott!
Bringaiskola_poszt_04

EXTREMEMAN KAPOSVÁR TRIATLON HÉTVÉGE – 2021. JÚLIUS 24-25.

Ez a Deseda-parti kihívás passzolni fog hozzád, akár kezdő, akár rutinosabb triatlonista vagy. Bemelegíthetsz a szombati sprinttávon, hogy aztán mindent beleadj a másnapi középtávon – de ha ez még sok, akkor a váltóra is nevezhetsz. Mindent bele, irány Kaposvár!
ExtremeMan

27. K&H MOZDULJ! FUTÓEST – 2021. JÚLIUS 24.


Tudtad, hogy ez a futam már közel 30 éves múlttal büszkélkedhet? A Hősök tere pedig még annál is többel, úgyhogy szombaton egy igazi, patinás eseményen futhatsz a pontokért. Gyere, és éld át velünk sportolás közben a nyáresti budapesti hangulatot, és csodáld meg a fényeket!
KH
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás