Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

BBU FÖLD ALATTI FUTÁS 2023

FUNKY RUN – KERESD A FÁNKOT AZ ALAGÚT VÉGÉN!

Ha farsang, akkor fánk, ha pedig fánk, akkor bűntudat… de nem nálunk! Fusd ki magad a kőbányai pincerendszer izgalmas járataiban, a jutalmad pedig egy frissen sült farsangi fánk lesz!

2 hét múlva fontos határidőhöz érkezünk, hiszen EARLY BIRD árakon DECEMBER 15-IG van lehetőség nevezni a február 26-i FUNKY RUN – Keresd a fánkot az alagút végén! eseményünkre! Néhány extra fotóval szemléltetjük is, mire számíthatsz majd a rejtélyes kőbányai pincerendszerben (természetesen az igazi, magyaros, farsangi effekteket nem lőjük le előre. ;))

Ötpróbázóink részére különleges ajánlattal készültünk, a nevezési időszakoktól függetlenül, minden pontszerző táv nevezési díjából 10% kedvezményt adunk! Az EARLY BIRD árak DECEMBER 15-IG vannak érvényben, érdemes élni vele, hiszen ez alapból akciós ár és még jön is rá 10% kedvezmény!
6kepff

HANGOLÓDJ AZ IDEI FÖLD ALATTI FUTÁS KISFILMJÉVEL!

Még sosem futottál a kőbányai pincerendszerben? Szívesen eljönnél, de nem tudod, mire számíts? Jártál már nálunk, de kellene még egy utolsó löket a nevezéshez?

Felkészülésképpen a Funky Run-ra, nézd meg a 2022-es Föld Alatti Futás hangulatvideóját, melynek középpontjában a világ karneváljai és természetesen a jelmezek álltak!

ffp
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás