Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
November 25-én Black Friday, így ennek alkalmából egy egész hétvégés GeoGo kihívást szervezünk Nektek!

Teljesíts november 25. és 27. között egy vagy több tetszőlegesen választott Ötpróba - Maradj Fitten útvonalat a GeoGo-ban, mi pedig a kihívás során megszerzett pontokat nem számítjuk bele a novemberi maximálisan gyűjthető, 4 virtuális Ötpróba-pontba!
Geogo_2022_Kihivas_Black
Mutatjuk a részleteket:

A Black Friday a vásárlásról szól, ám itt az ideje, hogy ne csak a bevásárló központokban, hanem a szabadban is tölts időt az adventi időszak megkezdése előtt. Sportolj és gyűjtsd az Ötpróba pontokat a GeoGo Black weekendjén!


Helyszín: 239 Ötpróba - Maradj Fitten pálya, mely csak Rád vár és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a napra „feloldjuk a korlátozásokat”!

Miért érdemes csatlakozni:
Az Ötpróba hivatalos részvételi szabályzata szerint havonta maximum 4 pont abszolválható virtuális pontgyűjtés révén, melyre a fentebb említett GeoGo-val teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten pályák, illetve weboldalunkon a Virtuális Pontgyűjtés menüpont alatt található útvonalak adnak lehetőséget.

Azonban ezt a „kötöttséget november 25. és 27. között megszüntetjük az Ötpróba – Maradj Fitten útvonalak esetében. A „Black weekend kicsit másképp” kihívás alkalmával szeretnénk, ha minél több Ötpróbázónk – és leendő Ötpróbázónk – túrázna/futna/görkorizna/kerékpározna az Ötpróba – Maradj Fitten útvonalakon.

A kihívás szabályai itt érhetőek el:
https://otprobaparizsba.hu/black-weekend-a-geogo-val/

NOVEMBER 27-ÉN INDUL A NEVEZÉS A II. TRIGO BADACSONY FÉLMARATON ÉS MARATON ESEMÉNYRE

Az Ötpróba sorozat hosszú évek óta partnere a különleges helyszíneken futóversenyeket szervező futniszep.hucsapatnak. Legnagyobb versenyük egyben a legnagyobb pályájuk is, hiszen maratoni távot náluk egyedül itt lehet teljesíteni.

Ezen kívül 400M, 3K, 7K, 12K, 21K és 21K páros, 42K, valamint 42K páros is indul, a verseny végén pedig a náluk mára hagyományos szív alakú érmet akasztják a nyakatokba, melyet 2016 óta ők maguk terveznek és gyártanak is a befutoerem.hu műhelyükben.

Valamennyi versenyük teltházzal futott a járvány éveiben is, így érdemes időben regisztrálni, mert az 1500 fős létszámlimiten ezúttal sem emelnek.

BM
Az eseményről az alábbi linken találtok információkat: https://fb.me/e/2p4lTvkDP

Előnevezni november 27., 12:00-kor tudtok a futniszep.hu vagy a https://nevezes.futniszep.hu/2023BM_REG oldalon.

MARADJON DIVATBAN A TERMÉSZETJÁRÁS

Manapság az instant túrák előnyeit már nem csak a született természetkedvelők ismerik. Ti is sokat hozzá tettetek ahhoz a több mint 28.000 km-hez, amit a GrooveTrails körökön mélyítettünk a talajba, hiszen minden évszakban teljes értékű kikapcsolódást nyújtanak útvonalaink.

Legyél kezdő vagy advanced túrázó, verhetetlen terepfutó vagy hobbi kocogó, biztosan megtalálod a számodra komfortos útvonalat nálunk.

Egyedül sem fogsz eltévedni a GeoGo-nak és a GPS-nek köszönhetően, de családdal vagy barátokkal is testi-lelki feltöltődést (na meg egyedi érmet!) kaphatsz – támogatva ezzel más jó célokat is!
FB keret
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás