Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

Tudtad, hogy projektjeink megtalálhatóak Facebook-oldalainkon kívül más közösségi felületeken is?!


  • BBU futóversenyeink legfontosabb információi és érdekességei elérhetőek az Instagramon is
  • a Nagy Sportágválasztós #műhelytitok #napicuki rovatunk posztjai és sok más izgalmas bejegyzés fellelhető az Instagramon is
  • az Ötpróba és a GeoGo legfontosabb, legaktuálisabb hírei szintén megtalálhatóak az Instagramon
  • és végül, de nem utolsósorban a Nagy Sportágválasztónak és az Ötpróbának elindult a közös TikTok csatornája, melyen humoros, zenés-fotós válogatások tekinthetőek meg
NSV_BBU_insta
Otproba_insta_tiktok_

SAVE THE DATE!

Mutatjuk, a 2023-as év első BBU futóversenyének dátumát és témáját:

BBU FÖLD ALATTI FUTÁS – 2023. FEBRUÁR 26.
FUNKY RUN – KERESD A FÁNKOT AZ ALAGÚT VÉGÉN!

Ha farsang, akkor fánk, ha pedig fánk, akkor bűntudat… de nem nálunk! Fusd ki magad a kőbányai pincerendszer izgalmas járataiban, a jutalmad pedig egy frissen sült farsangi fánk lesz!

A kalóriák helyett a kilométereket számold: a rövidebbtől egészen a félmaratoni távig mindenki megtalálhatja a felkészültségi szintjének megfelelő kihívást, legfeljebb, aki többet fut, az nagyobb fánkot kap a végén.

A X. kerület alatt húzódó szövevényes pincerendszer az a hely, ahol bátran szabadjára engedheted a fantáziád: odalent megszűnik az időérzék, így még az is lehet, hogy egyéni rekord lesz a vége! Fuss bolondos farsangi jelmezben, vagy a kedvenc futócuccodban, a lényeg, hogy átéld a flow-t futás közben. Márpedig itt garantáltan át fogod!

Nevezz most: sportos társasággal, klasszikus, jelmezes farsangi hangulattal és természetesen frissen sütött porcukros, lekváros fánkkal várunk!

Funky_megnyilt_poszt
Megvannak a jövő évi Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó időpontjai is:
NSV_2023_FB_cover_01
Vésd a naptárba a dátumokat, kövess minket web – és közösségi oldalainkon is, legyél naprakész eseményeinkkel kapcsolatban!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás