otproba_ajandek_cover

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

ÖREG KŐRÖSSY TELJESÍTMÉNYTÚRA – OKTÓBER 22.

Az Öreg Kőrössy Teljesítménytúra hagyományos teljesítménytúra, ennek ellenére érdemes útra kelni, hiszen a 6, a 12 és a 28 km-es táv is a Tisza mentén halad, a gyönyörű őszi színekben pompázó ártér pedig igazán csodálatos.

Előnevezésre október 19-ig van lehetőség, azonban annak sem kell aggódnia, aki az utolsó pillanatban szeretne csatlakozni a túrához, hiszen helyszíni nevezésre is lesz lehetőség!
Oreg

IV. BALATON-FELVIDÉKI ŐSZI BRINGA TÚRA – OKTÓBER 22.

A Balaton-felvidéki Kerékpáros Egyesület minden évszakban túrát szervez annak érdekében, hogy népszerűsítse a kerékpározást. A soron következő a IV. Balaton-felvidéki Őszi Bringa Túra, amely 10 észak-balatoni településen halad át gyönyörű természeti környezetben.

Az útvonal 80%-a jelzett kerékpárutakon, 20%-a pedig gyér forgalmú utakon halad, így biztonságosan élvezheted a kerékpározás által nyújtott szabadságot.
Ugye Téged sem riaszt el az ősz?
Balaton_felvideki_oszi

21. BARÁTSÁG MARATON – OKTÓBER 23.

Egy futóverseny számos új dolgot tartogathat számodra: egy új élményt, egy új eredményt, egy új befutó érmet vagy akár egy új barátságot. Érkezz egyedül és lehet, hogy útközben talál rád a barátság vagy gyere egy összeszokott csapattal és mutassátok meg milyen egy igazi szabadidősportos baráti társaság.

Egy táv közös leküzdése csak építheti és fejlesztheti az emberi kapcsolatokat.

Éld át Te is a 21. Barátság Maratonon!
Baratsag

HAMAROSAN GENERALI RUN BALATONFÜRED

A futóútvonal nagyrészt a víz mellett halad, így bőven lesz alkalom kiélvezni az ősz utolsó napsugarait, valamint a szezonzáró “Maratonman feelinget”!

A kezdőket és újrakezdőket a 3 km-es Start Futamon; a 6,5 kilométeres, illetve a tíz kilométeres távokon; a haladókat pedig a félmaratoni és félmaraton váltó számokon várjuk.

A gyerekek számára idén is a REGIO JÁTÉK Kölyök Körök gyermekversennyel készülünk, hogy senki ne maradjon ki a szezonzáró futásból.
95b86da0-8212-2c0c-9c17-18a9d859109e
Nevezz még ma online az alábbi linken:
https://www.vprofil.hu/nevezes/generali-fured-2022

További információkért kattints ide:
https://futas.maratonman.hu/generali-run-balatonfured/
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás