Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

32. DREHER24 BÓDVA-VÖLGYI MARATON – SZEPTEMBER 17.

A 32. Dreher24 Bódva-völgyi Maraton több szempontból is különleges. Azon kevés futóversenyek közé tartozik, amelyik nem körpályán, hanem A pontból B pontba halad.
Az útvonal gyönyörű dombokon, falvakon keresztül vezet egészen az Edelényi Kastélyszigetig, aminek a látványa igazán festői. Ha pedig mindez nem lenne elég, a célszalagot egy több száz éves kovácsoltvas kapuban szakíthatod át, így a célfotó garantáltan egyedi lesz.
hirlevel-2022-09-08-Dreher

X. ATOMFUTÁS ÉS IX. BRUTÁLATOM – SZEPTEMBER 17.

A X. Atomfutás és IX. BrutálATOM Paks városának nevezetes pontjait befutva és az MVM Paksi Atomerőművet is érintve igazi különlegesség a futóversenyek sorában.
Ha szeretnél Te is részese lenni egy atom jó futásnak, akkor állj rajthoz egyéniben vagy váltóban a 7, 14, 21 vagy 31 km-es távokon. Ha pedig brutál izgalomra vágysz, akkor a 8,5 km-es táv a Neked való.

hirlevel-2022-09-08-Atom

IV. KÖRÖS-KÖRÜL A KÖRÖS KÖRÜL FUTÓFESZTIVÁL

– SZEPTEMBER 18.

A IV. Körös-körül a Körös körül Futófesztiválon a 7, a 14 és a 21 km-es táv ugyanazon a 7 km-es körön zajlik. Nem kell aggódni azonban annak sem, aki a 21 km-t teljesíti, mivel egy körben annyi látványosság sűrűsödik, hogy még harmadjára sem lesz unalmas.
Az útvonal érinti a szarvasi Fahidat, a mocsári ciprusokat, az Erzsébet ligetet és az ország legnagyobb Arborétumán is keresztül halad.
Te hány kört vállalsz?
hirlevel-2022-09-08-Koros_korul

MCDONALDS BRINGAMÁNIA TISZA-TÓ TÚRA 2022 – SZEPTEMBER 24.

A McDonalds BringaMánia Tisza-tó Túra 2022 65 km-es túráján megismerheted a Poroszlót és Tiszafüredet összekötő kerékpárutat, a Tisza-tavi Ökocentrumot, a különleges hallépcsőt és a sarudi Élményfalut is.

Ha úgy érzed, ez még túl nagy falat lenne Neked vagy a családodat is magaddal hoznád, figyelmedbe ajánljuk a 35 km-es túrát, ahol szintén nem fogsz csalódni a látványosságokban.
Gyertek el együtt és szerezzetek közösen életre szóló emlékeket!
hirlevel-2022-09-08-Mcdonalds_bringamania

ESZTERGOM FÉLMARATON – SZEPTEMBER 25.

Az ősz kiváló évszak a futáshoz. Nincs már az a nagy meleg, de a napsugarak még halványan simogatják az arcodat, miközben a fák sárgulni kezdenek. Csodás látvány tud lenni! Vajon mindez hogy mutat a Duna parton?

Az Esztergomi Félmaratonon most megnézheted, hiszen az útvonal a duna parti kerékpárúton halad, érintve a Prímás-szigetet és a Gesztenyefasort. Ha pedig a táj nem nyűgöz le, akkor ott az Esztergomi Bazilika.

hirlevel-2022-09-08-Esztergom

MAPEI TOUR DE ZALAKAROS – SZEPTEMBER 25-27.

A MAPEI Tour de Zalakaros az ország egyik legnagyobb országúti kerékpáros rendezvénye, egy igazi jamboree, ahol bármely korosztály próbára teheti magát. Érkezz egyedül, családdal, barátokkal vagy épp munkatársakkal, itt megtalálod a Neked való kihívást!
Ha mindez nem lenne elég, a szervezők számos kísérő programmal készülnek, így egy egész hétvégés kikapcsolódás vár Rád!

hirlevel-2022-09-08-Zalakaros
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás