Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Három év kényszerű szünet után, szeptember 3-án újra megnyílnak a kőbányai pincerendszer sötét járatai, hogy a bringások összemérjék erejüket a nagy múltú földalatti versenyen, amely legnagyobb újdonsága, hogy már a gyerekek is rajthoz állhatnak.

Az Underworld Kupa egy részben a kőbányai pincerendszerben zajló mountain bike verseny, amely a Maglódi úton található Merkapt Sportközpontban kerül megrendezésre.
hirlevel_08-18-003
A legutolsó, 2019 augusztusában rendezett tizedik Underworld Kupán nagy sikerrel mutatkozott be a cyclo-cross versenyszám, így idén is lesz cross futam – ezzel fog indulni a nap. Ezúttal is lesz lehetőség duplázni, azaz mountain bike és cross bringa nyergében is teljesíteni a versenyt – a dupla élvezetet választókat kedvezményes, kombó nevezési lehetőség várja. A rendezvénnyel kapcsolatban jelentős változás, hogy a rendezvény megnyílik az egészen fiatalok előtt is, így gyerekfutamok is bekerülnek a programba, azonban a meglévő versenyrutin a legkisebbektől is elvárás.

A nevezési díj U7-től U13-ig 5000 Ft, U15-től M4-ig 8000 Ft, a kombó menet 12 000 Ft-ba kerül. A tervek szerint 21 kategóriában kerül sor díjazásra, amennyiben legalább 4 induló rajthoz áll az adott kategóriában.
hirlevel_08-18-001
Az Underworld Kupa egy intenzív bringaverseny, a felnőtt futamok kategóriáktól függően 40-50 percig tartanak, ez alatt az idő alatt kell a legtöbb kört megtenni. A lebonyolítás időrendje az Underworld Kupa honlapján, az underworldkupa.hu címen, a kiírás menüpontban található. Nevezni a sportnaptar.hu oldalon lehet, az esetlegesen felmerülő további kérdésekkel kapcsolatban pedig a GYIK menüpont átolvasását ajánljuk.

A szervezők egésznapos sportos programokkal, workshoppal, bemutatókkal, gyermekbringás akadálypályával várják a versenyzőket, kísérőket és a családokat.
hirlevel_08-18-002
A rendezvényt az Ötpróba eseménysorozat pontgyűjtő helyszíneként, a Superior Racing Team szervezi, amit a Merkapt SE korábbi szervezőstábja támogat. Ha nem akarsz lemaradni a friss információkról, kisebb-nagyobb hírekről, történésekről, akkor kövesd a verseny Facebook-oldalát és a szintén Facebookon megtalálható eseményt!

FACEBOOK-OLDAL → https://www.facebook.com/underworldkupa/
FACEBOOK-ESEMÉNY → https://www.facebook.com/events/703464954355457
VERSENYKIÍRÁS → https://www.underworldkupa.hu/kiiras
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás