Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó 2022. szeptember 16-17-én, pénteken és szombaton, 9 és 17 óra között, a Merkapt Sportközpontban.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
NSV_szept_elindult_index_1042x694
Kerestél, kutattál, de még nem találtál rá arra a sportágra, melyet szívesen űznél akár egyesületi keretek közt? Megismerkednél és kipróbálnál olyan mozgásformákat, melyek kevésbé népszerűek és ismertek, de annál különlegesebbek és izgalmasabbak? Találkoznál személyesen hazánk legeredményesebb, olimpiai, Világ – és Európa bajnok sportolóival egy aláírás, fotó erejéig?

Vonz a zene világa, de eddig elérhetetlennek érezted? Felcsillan a szemed egy-egy dallam, modern vagy klasszikus zene hallatán? Szívesen megismernéd a hangversenyeken és koncerteken látott hangszereket közelebbről? Nyitott lennél a szakképzett oktatók útmutatásaira, tanácsaira, hogy könnyebben elindulhass a zene felé vezető úton?

Amennyiben a fenti kérdések bármelyike illik Rád, akkor nincs mese, irány a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó!
Több mint 100 sportág, több mint 20 hangszer, 20 000 látogató, olimpiai, Világ – és Európa-bajnok sportolók, neves zenészek, szakképzett oktatók. Ez mind a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, amely szeptember 16-17-én (péntek, szombat) 9 és 17 óra között várja a látogatókat a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/A).

A LEGJOBB HÍRÜNK A XVII. NN ULTRABALATONRA!

Nincs több idegeskedés és feszkó!

Az elmúlt években sok izgalommal járt a nagylétszámú csapatoknak az UB-re való jelentkezés. Voltak, akik bekerültek és örültek, voltak, akik pedig a várólistán rekedtek, végül nem tudtak indulni a versenyen, és joggal voltak elkeseredve.

Évek óta szerettünk volna egy olyan "igazságosabb" nevezési rendszert bevezetni, ahol nem számít az "erősebb net", nincsen köze a szerencséhez, nem születnek kamu regisztrációk, melyek abból keletkeztek, hogy egy csapatnál többen regisztráltak egyszerre.

Jó hír számukra, hogy idén szeptemberben, a nevezések megnyitásakor nem kell többet idegeskedniük, mert a 10-13 fős csapatok esetében a LÉTSZÁMLIMITET ELTÖRÖLTÜK! Így, akik időben regisztrálnak és befizetik a foglalót, azok biztosítják helyüket a rajtzónában.
NN_UB_legjobb_hir
A 2-9 fős csapatok esetében továbbra is lesz létszámlimit, melyet hamarosan közzéteszünk! Napokon belül jövünk a 2023. évi versenykiírással és a többi újdonsággal!

Készüljetek! Mi is ezt tesszük!
Zelcsényi Miklós versenyigazgató
NN Ultrabalaton
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás