Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Mint sokan tudjátok, a görkorcsolya külön sportágnak számít az Ötpróbában, azonban kevés lehetőség nyílik pontot szerezni benne. Itt az idő, hogy közösen változtassunk ezen!

Ha ismersz olyan útvonalat, ami alkalmas görkorcsolyázásra, legalább 8 km hosszú és szeretnéd, hogy Ötpróba pontszerző legyen, ne tartsd magadban.

Készíts egy GPX fájlt, küldd el a perger.mercedesz@sportagvalaszto.hu e-mail címre augusztus 14-ig, és ha az ellenőrzés során megfelel, akkor ingyenesen bekerül az Ötpróba - Maradj Fitten GeoGo-s pályák közé.
Geogo_2022_Gorkori
Például, itt is az első görkoris GeoGo pálya!

Rendben, kicsit azért "csaltunk", hisz a Szilas-patak - Naplás-tó már ígyis "többsportágas" útvonal, hiszen gyalogosan, futva és bringázva is teljesíthető.

Azonban mindezeken felül megfelel a görkorcsolyázás feltételeinek is, így ezen a pályán van lehetőség ebben a mozgásformában is pontot szerezni.

Próbáld ki Te is!
Szilas-patak-Naplas-to

ÖTPRÓBA ÚSZÓISKOLA

Bajban vagy az úszás pontok megszerzésével? Tudásod meghaladó kihívás a nyílt vízen tempózni? Gyorsabb, technikásabb lennél egy-egy úszásnemben? Erre hoztuk létre az Ötpróba úszóiskolát!

Válassz bérleteink közül és járj el az edzésekre a MOM Sportba, hogy szakképzett oktatóinktól tanulj.

A “képzés” végén pedig Ötpróba pontra, pontokra is szert tehetsz.
Uszoiskola_poszt_2022_04

ÖTPRÓBA KISOKOS

Részt vettél egy naptárban szereplő eseményen mégsem kaptad meg az érte járó Ötpróba pontjaidat? Elfelejtetted megadni a nevezésnél az Ötpróba azonosítódat? Amikor neveztél még nem voltál Ötpróbás, de a versenyen már rendelkeztél Ötpróba regisztrációval?

Ne aggódj, a pontjaid nem vesznek el! Amennyiben valamilyen oknál fogva nem kaptad meg a Neked járó pontokat, egyszerűen igényelheted azokat.

Saját profilodba belépve, az üzenőfal menüpont alatt az esemény és a táv kiválasztásával adhatod le pontjóváírási kérelmed!
Kisokos-2022_07

GEOGO KISOKOS

Szorgalmasan gyűjtöd a pontokat, de lassan haladsz vele? Már csak pár pont hiányzik, de nincs lehetőséged a közeljövőben részt venni egy eseményen sem? Esetleg még egy sportág kellene, de nem vagy tapasztalt, így nem mersz rajthoz állni sok ember között?

Akármelyik probléma is áll fenn, nem kell aggódnod, hiszen van megoldás! Regisztrálj ingyenesen a GeoGo-ra és teljesítsd virtuálisan a kijelölt útvonalakat, mi pedig Ötpróba pontokkal jutalmazzuk azt.

Egy hónapban maximum 4 pontot szerezhetsz így, ami évente plusz 48 pontot jelent.
Kisokos-2022_08_Geogo
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás