Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

40. LIDL BALATON-ÁTÚSZÁS ÉS ÁTHÚZÁS – JÚLIUS 23.

Az egyik legnépszerűbb hazai szabadidősport rendezvény a Balaton-átúszás. Nem véletlen, hiszen sokaknak igazi bakancslistás kihívás átúszni a Balatont, mások számára pedig hagyomány.

Bárhogy is legyen, egy biztos, a legtöbb ember számára jobban esik a nagy melegben a vízben tempózni, mint futni vagy kerékpározni. Ha pedig nagy falatnak érzed az 5,2 km-es távot, ne aggódj idén is lehetőséged van a 2,6 km-es féltávot teljesíteni!
hirlevel_0719-Lidl

SZIGETKÖZ BEEVEZÉS – DUNAKILITI – JÚLIUS 23.

A szigetköz az egyik legkedveltebb célpont a vízitúrázók számára. Nem véletlen, hiszen gazdag és színes élővilággal rendelkezik, a szerteágazó útvonalai pedig igen hangulatosak. A Duna sodrása csekély a kis szigetek között, így könnyen evezhető, miközben a tájat csodáljuk.

Nem véletlen tehát, hogy a Szigetköz Beevezés - Dunakiliti lesz az idei beevezés-sorozat záró eseménye, hiszen kellően méltó helyszín ehhez.
hirlevel_0719-Szigetkoz

FUTABUDA – JÚLIUS 24.

Rendszeresen futsz aszfalton, de kipróbálnád a terepfutást? Most kezdesz el futni, de a természetben szívesebben futnál, mint a kiépített utakon? Akkor figyelmedbe ajánljuk a FutaBuda eseményt.

A Dunakanyar legészakibb oldalán, hűvös és mély, vadregényes szépségű patakvölgyben, hatalmas fák árnyékában, akadálymentes hegyi terepen teljesítheted a 6,3 km-es vagy a 13,8 km-es távot, így kiváló alkalom nyílik arra, hogy belekóstolj a terepfutás rejtelmeibe.
hirlevel_0719-Futabuda

HERVIS BALATON-ÁTEVEZÉS – JÚLIUS 30.

Sokat álmodtál róla, hogy egyszer átevezed a Balatont, de még nem mertél nekivágni? Idén már megvan a bátorságod, de nincs hozzá eszközöd? Teljesítetted a távot már sárkányhajóban és valami újra vágysz? Bárhogy is legyen, mi segítünk!

Csatlakozz az Ötpróba csapatához és vegyél részt a Hervis Balaton-átevezésen, hiszen idén sárkányhajó és SUP túrát is indítunk. A szakképzett oktatókat, a felszerelést és a mentőmellényt mi biztosítjuk, az erőt pedig Ti.

Nevezz legkésőbb július 26-ig!
hirlevel_0719-Hervis_02

GENERALI NIGHT RUN BUDAPEST – JÚLIUS 30.

Évről évre nagy népszerűségnek örvend a GENERALI NIGHT RUN BUDAPEST. Nem meglepő, hiszen ritka, hogy nyugodtan futhatsz Budapest látványosságai között a rengeteg autó miatt. Idén azonban ismét megteheted ezt július 30-án este.

Az útvonal a gyönyörűen kivilágított Várkert Bazártól indul és érinti a Budai Várat, az alsó rakpartot, ahonnan megcsodálhatod a Parlamentet is, sőt még az Alagúton is keresztül halad.
A nevezők létszámát 4000 főben limitálták, úgyhogy siess, nehogy pont Te maradj ki ebből az élményből!

hirlevel_0719-Generali
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás