Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Bajban vagy az evezős pontok megszerzésével? Bakancslistás kihívás a "magyar tenger" átszelése? Ötpróbázó vagy és szívesen sárkányhajóznál vagy vennél részt egy vezetett SUP túrán egy motiváló, jókedvű közösség tagjaként?

Mi megoldást kínálunk! Informálódj, jelentkezz, hisz egységben az erő!
Atevezes
Nem gond, ha kezdő vagy, és nem mersz egyedül nekivágni a kihívásnak, esetleg nincs hajód. Most segítünk Neked teljesíteni a távot és megszerezni az evezés pontokat!

Idén is biztosítjuk az Ötpróbázóknak a nevezés fejében a hajót, a mentőmellényt és a kormányost is.
Atevezes_02
Sárkányhajóval már teljesítetted a távot? Kipróbálnál valami újat? Nem szeretnél senkihez alkalmazkodni, de egy kis támogatás jól jönne?

Csatlakozz – idén először – az Ötpróba SUP túrájához a Balaton-átevezésen. A túra során túravezető kíséri majd az utadat, aki mindenben segít Neked, sőt felszerelést is biztosítunk számodra, ha nem rendelkezel vele.
Atevezes_01

II. BURGER KING ULTRA LUPA-TÓ – JÚLIUS 16-17.

NYÁRI FUTÓVERSENY BUDAPEST TENGERPARTJÁN, A LUPA-TÓNÁL!
Budapest legszebb homokos strandján, a Lupa Beach-en kerül megrendezésre a nyár egyik legszuperebb futóeseménye, a Lupa Beach Run! Idén 5 és 10 kilométeres távokat rendezünk, melyeket a Lupa tavat megkerülve kell teljesíteni.

A futás mellett azokra is gondoltunk, akik nem csak futni szeretnek, így idén is megrendezzük a Swim-Run versenyszámot is, ahol a futást és úszást felváltva csinálják a résztvevők!
ULT22-beachrun-post
További infók a Beach Run-ról az alábbi linken:
https://ultralupa.hu/lupa-beach-run/
A Swim-Run-ról minden infót itt találsz: https://ultralupa.hu/lupa-swim-run/

Nevezni az eseményre személyesen, a Budapest XIII. ker. Tüzér utca 9-11-es szám alatti versenyirodánkban, vagy a verseny napján a helyszínen tudsz!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás