Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

A sport öröme mindenki számára egyformán elérhető, és ez az Ötpróbára különösen igaz! Jó, ha tudod, hogy a párizsi olimpiáig tartó új Ötpróba-ciklusban való részvételedhez meg kell profilodban erősíteni regisztrációdat, augusztus 31-ig. Ezt ingyenesen megteheted – ahogyan az újonnan csatlakozókat is nagy szeretettel várjuk, szintén díjmentes regisztrációval!
Kisokos-2021_12

MOZOGJ A KLASSZISOKKAL, KÖVESD A PAPPAS VONALÁT


A Pappas Auto egyedi Geogo útvonala a Pappas Auto - Budapest 13. kerület Kárpát u. 21. - elől indul. A kerékpáros körtúra érinti Budapest számos nevezetességét, többek között a Budavári Siklót, a Szent Gellért teret, a Pappas Auto Hunyadi utcai telephelyét, a Kopaszi gátat és a Parlamentet is, majd visszatér a Pappas Auto Kárpát utcai üzletéhez.
pappas

INDULNAK A SÁRKÁNYHAJÓS EDZÉSEK

Teljesen kezdő vagy és megtanulnád az alapokat? Már ültél sárkányhajóban, de több tapasztalatot szereznél? Szívesen indulnál sárkányhajós eseményeken, de még bátortalan vagy?

Készülj fel Velünk! Gyere el sárkányhajós edzéseinkre, ahol szakképzett edzők segítségével tudhatsz meg mindent az evezésről elméletben és a gyakorlatban egyaránt!
Sarkanyhajo_poszt_edzes

LUPA BEACH RUN – 2021. JÚLIUS 16-17.

FUSS ÉS STRANDOLJ!
Fuss velünk, a verseny utáni fáradalmakat, pedig pihend ki strandolás közben a Lupa Beach-en!

Nevezz még ma ONLINE kedvezménnyel!
  • 5 km
  • 10 km
  • péntek esti félmaraton
  • 50 km egyéni verseny
  • 109 km egyéni és csapatverseny
  • Régió Kölyök Körök gyermek versenyszámok
  • Swim run
bk_ult_fuss
A rajtcsomagban, Whopper menü kuponnal, MIZUNO eseménypólóval, a frissítőpontokon pedig teljes BioTechUSA frissítéssel, jéggel, hűtött Primavera vízzel és izóval frissítünk!
A célban D24 alkoholmentes sörrel, egy üveg Varga Borral, meseszép befutóéremmel várunk!

Minden infót a versenyről itt találsz: https://ultralupa.hu
Nevezz még ma online kedvezménnyel: https://www.vprofil.hu/

OTTHONRÓL HAZA TÚRASOROZAT

Örömmel invitálunk téged is az Otthonról Haza Túrasorozat aktív kikapcsolódást biztosító programjaira! Otthonrólhaza | (otthonrolhaza.hu)

A programsorozat három részben valósul meg 2021 június eleje és augusztus 20. között.

Célunk, hogy nemzeti összetartozás gondolatköréhez kapcsolódóan aktív programokon keresztül kössük össze a határon innen és túl élő magyarokat.
not_fb_Cover
A sorozat részét képezi 11 kerékpáros vándortúra, ami a határon túli magyarlakta területekről indul (Bécsújhely, Újvidék, Eszék, Lendva, Pozsony, Kassa, Alsóverecke, Erdély: Sepsiszentgyörgy, Kézdivásárhely, Máramarossziget, Nagyszalonta) és augusztus 20-án érkezik meg Budapestre. Határon átívelő túrák | Otthonrólhaza (otthonrolhaza.hu)

A programban helyet kapott 14 aktív családi nap, 10 hazai és 4 határon túli helyszínen, ahol vezetett kerékpáros-, vízi-, és gyalogtúrákon vehetnek részt a sportolni vágyók, valamint a nap folyamán kulturális programok várják az érdeklődőket. Aktív családi hétvégék | Otthonrólhaza (otthonrolhaza.hu)

Az év legaktívabb napján, augusztus 20-án Budapest környéki egynapos vezetett túrákra invitáljuk az érdeklődőket: két keréken, gyalogosan és vízen egyaránt. Augusztus 20 | Otthonrólhaza (otthonrolhaza.hu)

További részletek és jelentkezés: Otthonrólhaza | (otthonrolhaza.hu)

otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás