Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Új időszámítás vette kezdetét: elindult az Ötpróba Párizsba ciklus, amelyben 2021 nyara és 2024 nyara között gyűjtheted a pontokat! Sportolj velünk, tobzódj a közös élményekben, és szerezz meg minden motiváló sportos ajándékot!

Maradj tagja az Ötpróba közösségének, ehhez csak annyit kell tenned, hogy belépsz a profilodba a https://otprobaparizsba.hu/ weboldalon megerősítve így tagságodat!
Kisokos-2021_10

JELENTKEZZ AZ ÖTPRÓBA BRINGAISKOLA ORSZÁGÚTI – ÉS HEGYIKERÉKPÁR EDZÉSEIRE!

Újra itt a lehetőség jelentkezni az Ötpróba Bringaiskola országúti - és hegyikerékpár edzésére! Tekerj a legmodernebb pedelec kerékpárokkal, szakemberek útmutatása mellett, Budapest legszebb pályáin. Szerezd meg az új ciklus első kerékpár pontjait Velünk!
Regisztrálj mielőbb, hiszen a csoportok létszáma korlátozott!
Bringaiskola_poszt_03_v3

VÍZITURISZTIKAI NYÁRKÖSZÖNTŐ A DUNAKANYARBAN


Gyere és kösd össze a sportot a kultúrával június 26-án!

Válaszd a 28 km-es túrát Dunabogdány és a Római-part közt vagy a 12 km-es leevezést Leányfaluról Szigetmonostorra majd vissza. Kiegészítő programként részt vehetsz Leányfalun a Wichmann Tamás Oktatóközpont átadó ünnepségén is egy finom, bográcsos étkezéssel egybekötve.
Viziturisztika_posztok_ujdatum_1

BODROGZUG BEEVEZÉS – TOKAJ – 2021.06.12.

Június 12-én a Hazai Vizeken versenysorozat ezúttal Tokajba látogat.

Természet közeliség, harmónia, szabadság. Garantált érzések azok számára, akik tavasztól őszig vízre szállnak evezni. Számos felfedezésre váró, vadregényes, gyönyörű vízfelület található Magyarországon.

A Bodrog a legnyugodtabb folyónk, amely párosulva a természeti adottságaival az egyik legvonzóbb vízitúra célpont, amely tökéletes vízfelület nagyon kezdő vízitúrázóknak is.

Szállj Te is vízre és szerezd meg evezés pontjaidat, immár az új Ötpróba Párizsba ciklusban!
Bodrogzug
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás