Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

VIZESGÁLA – A BAJNOKOK DIADALA – MILLENIUM MASTERS

Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő vízisport ünnep minden olyan sportrajongónak felejthetetlen élmény, aki imád szórakozni, ámulni és tombolni az ország legeredményesebb élsportolóinak teljesítményét látva.

A Bajnokok Diadala fantázianevet viselő vízisport gálán a tokiói olimpia magyar küldöttségének bajnokai, dobogósai, pontszerzői ugranak/szállnak vízbe abban a 3 sportágban, mely összesen 10 olimpiai érmet adott Magyarországnak Tokióban.
VG_2021_1200x628
Az eseményen 18 év felettiek kizárólag védettségi igazolvánnyal vehetnek részt, 18 év alattiak védettségi igazolvány nélkül is jogosultak a részvételre, viszont csakis olyan felnőtt kísérővel, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Felnőttek esetében a védettségi igazolvány megléte a helyszínen ellenőrzésre kerül.

ÖTPRÓBA BRINGAISKOLA – ORSZÁGÚTI-ÉS HEGYI KERÉKPÁR EDZÉSEK

Újra itt a lehetőség jelentkezni az Ötpróba Bringaiskola országúti (09.19., 10.16., 10.30.) - és hegyikerékpár (09.04., 09.19., 10.16., 10.30.) edzéseire!

Tekerj a legmodernebb pedelec kerékpárokkal, szakemberek útmutatása mellett, Budapest és környéke legszebb pályáin.
Bringaiskola_poszt_06

FUTÓKÖRÖK NAPJA – 11 HELYETT 10 HELYSZÍNEN!

Az ország több pontján, összesen 10 településen ingyenes versenyre várják a futás szerelmeseit a Futókörök Napján – Szegeden azonban felújítási munkálatok miatt elmarad a program.

Részletek a cikkben!
futokorok_cover_v05
A projekt során átadott futókörök közül szeptember első vasárnapján Gödöllőn, Hajdúböszörményben, Kaposváron, Kőbányán (Sportliget), Óbuda-Békásmegyeren, Pápán, Pestszentlőrincen, Székesfehérváron, Sárváron és Dabason zajlik majd a verseny, délelőtt 10 és este 6 óra között. A versenyközpontok reggel 9-kor nyitnak.

A Futókörök Napja egyben a települések versenye is lesz. A programban részt vevő helyszínek közül ugyanis a nap végére kiderül, hogy hol tették meg a legtöbb kilométert a futók.

A szervezők a Futókörök Napját azzal a céllal rendezik meg, hogy népszerűsítsék a futást, valamint felhívják a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára. Valamennyi helyszín egyben az Ötpróba szabadidősport-eseménysorozat pontszerző állomása is lesz.
A Futókörök Napjára a regisztráció ingyenes.

Bővebb információk: https://szeosz.hu/futokorok-napja/

SÁRKÁNYHAJÓS TELJESÍTMÉNYTÚRA (ZEBEGÉNY-DUNAKESZI) – SZEPTEMBER 5.

A nyár vége még nem jelenti azt, hogy az evezés eseményeink is véget érnek, hiszen a vagány Ötpróbások még ősszel is vízre szállnak.

Az eseményekben nincs hiány, ezt garantáljuk. Vasárnap akár 4 pontot is "összelapátolhatsz" ha teljesíted a Zebegény-Dunakeszi Sárkányhajós Teljesítménytúrát.

Szállj Velünk vízre!
Sarkanyhajo_poszt_teljesitmenytura
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás