Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Ugorj fejest az ország legimpozánsabb medencéjébe szeptember 25-én!


A Duna Aréna legendás versenymedencéje számos magyar sportsiker helyszíne, ahol bajnokaink brillíroznak világversenyről világversenyre. Most Te is átélheted milyen egy exkluzív Arénában vízbe csobbanni olimpiai, Világ – és Európa-bajnok sportolóink társaságában. Extraként Ötpróba pontokat gyűjthetsz, sőt egy Ötpróbás úszósapkával is megajándékozunk. Ha ez még mindig nem lenne elég, részt vehetsz egy ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton is! A szűrést Dr. Merkely Béla, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója, egyetemi tanár, az MTA doktora és kiváló szakemberekből álló csapata végzi majd 08:00-15:00 óra között!
hirlevel-VG_uszas_elindult
3000 MÉTER: 3 PONT
1500 MÉTER: 2 PONT
500 MÉTER: 1 PONT


A versenyen csak a koronavírus ellen védett személyek, védettségi igazolvánnyal rendelkezők indulhatnak, melynek meglétét a helyszínen ellenőrizzük!

Az úszóversenyen való részvétel előzetes regisztrációt igényel. Jelentkezz mielőbb, mert a résztvevők száma korlátozott!

SZEGED INLINE MARATON 2021 – AUGUSZTUS 28.

Az egyik legjobb dolog az Ötpróbában, hogy a változatos sportágak fenntartják a motivációdat, hiszen ha az egyiket megunnád, máris válthatsz egy másikra. Ez mostantól még inkább így lesz: örömmel jelentjük be, hogy augusztus 28-án elstartol legelső görkoris pontszerző futamunk! Csatold fel a lábadra a járgányt, és irány Szeged! Ha pedig ezek után még mindig marad benned svung, akkor az éjszakai félmaratonon akár futhatsz is egyet...
hirlevel-Gorkori-001

XIII. PILIS KUPA KERÉKPÁROS HEGYI EGYÉNI IDŐFUTAM I. FORDULÓ – AUGUSZTUS 29.

Hogy állsz egy komolyabb szintemelkedéssel? Most kiderítheted, hogy bírod-e a hegymenetet! Ezen a futamon egy 14 km-es relatíve sík szakaszt egy 12 km-es folyamatos emelkedő követ. Bevállalod a kihívást, és a teljesítéssel járó Ötpróba-pontokat?
hirlevel-Pilis-001
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás