Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Rendhagyó futóesemény! Az ország több pontján ingyenes versenyre várják a futás szerelmeseit a Futókörök Napján. A szervezők ezzel a csaknem egésznapos sporteseménnyel a rendszeres sportolás fontosságára kívánják felhívni a figyelmet, egyben kiderül, hogy melyik település lesz a legaktívabb.

Jön a Futókörök Napja! A szabadidősportos eseményre bárki nevezhet, szeptember 5-én az ország 11 pontján lehet majd birtokba venni a futópályákat. Az Országos Futópálya-építési Programban az utóbbi időszakban több futópályát adtak át az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda támogatásával, a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával.
futokorok_cover_v02c
A projekt során átadott futókörök közül szeptember első vasárnapján Gödöllőn, Hajdúböszörményben, Kaposváron, Kőbányán (Sportliget), Óbuda-Békásmegyeren, Pápán, Pestszentlőrincen, Szegeden, Székesfehérváron, Sárváron és Dabason zajlik majd a verseny, délelőtt 10 és este 6 óra között. A versenyközpontok reggel 9-kor nyitnak.
A Futókörök Napja egyben a települések versenye is lesz. A programban részt vevő helyszínek közül ugyanis a nap végére kiderül, hogy hol tették meg a legtöbb kilométert a futók.

A szervezők a Futókörök Napját azzal a céllal rendezik meg, hogy népszerűsítsék a futást, valamint felhívják a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára. Valamennyi helyszín egyben az Ötpróba szabadidősport-eseménysorozat pontszerző állomása is lesz.
A Futókörök Napjára a regisztráció ingyenes.
CROSSING BUDAPEST 2021 – 2021. SZEPTEMBER 4.

A Crossing Budapest egyszerre verseny és szabadidős rendezvény - egymillió forintos összdíjazással! Egy héttel a hazai rendezésű SUP VB előtt felvonul a hazai SUP-os élet színe-java: a legjobb versenyzők, lelkes amatőrök, családosok, egyetemisták, idősek, fiatalok.

Evezz keresztül velünk Te is Budapest történelmi városán a hajóforgalom elől lezárt Dunán profi SUP-osokkal a világ minden tájáról. Az eseményen bárki indulhat saját, vagy bérelt deszkával is. A befutó után egy privát hajó várja a résztvevőket, amely visszavisz mindenkit a Római-partra néhány jól megérdemelt frissitő ital társaságában.

AZ ÖTPRÓBÁZÓK KEDVEZMÉNYES, 30 EUR ÁRON JELENTKEZHETNEK AZ ESEMÉNYRE!

Ehhez mindenképp szükséges a jelentkezésnél megadni az Ötpróba azonosítót!
Crossing
ORSZÁGOS KÉKTÚRA A GEOGO-N

Az útvonal a Kőszegi-hegységben található Írott-kő és a Zempléni-hegységben fekvő Hollóháza között húzódik. Hazánk legismertebb és egyben leghosszabb turistaútja.

https://geogo.hu/OKT

Az Országos Kéktúra teljes útvonalát 76 szakaszra bontva betöltöttük a geogo útvonal adatbázisába. Így most már lehetőséged van kéktúra teljesítés során ötpróba és geogo pontok gyűjtésére is.
236903227_4986698548013658_6748548563570132760_n
Azonban fontos tudni, hogy a geogo-s igazolás nem használható fel a kéktúra teljesítésének igazolására, így a teljesítés során ne felejts pecsételni a kéktúra igazolófüzetedbe! Teljesítés során figyelj arra, hogy a geogo-s ellenőrző pontok és kéktúra bélyegző helyek nem feltétlenül esnek egy helyre, geogo-s ellenőrző pont jellemzően több van egy útvonalon, mint bélyegző hely!

Az OKT hivatalos weboldalát itt találod: https://www.kektura.hu/okt-szakaszok

otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás