Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

50%-OS MÁV KEDVEZMÉNY AZ ÖTPRÓBÁVAL!

Tudtad, hogy Ötpróbázóként igénybe veheted a MÁV által biztosított utazási kedvezményt? Élj a lehetőséggel és a személyes jegyvásárláskor kérj 50%-os alkalmi menettérti jegyet az Ötpróba naptárában szereplő bármely eseményre.

Azonban el ne felejtsd lepecsételtetni a jegyed az adott rendezvény helyszínén, az Ötpróba sátornál, hiszen a visszafelé utad így válik érvényessé.
Kisokos-2021_20-001-banner

KÖVESD AZ ÖTPRÓBÁT AZ INSTÁN IS!


Tudtad, hogy az Ötpróba az Instán is jelen van?! Kövesd híreinket ott is, jelölj meg minket teljesítéseid alkalmával és lásd magad viszont történeteinkben!
Otproba_insta_2021_juli-001-banner

BICSKÉN VÍZEN, KÉT KERÉKEN – AUGUSZTUS 14.


Egy nap, három sportág a népszerű bicskei eseményen. Hétvégén uszodában tudod megszerezni úszásban a pontokat, így a tavak után most lehetőséged lesz biztonságos, hullámmentes közegben teljesíteni a távot. Úszás előtt vagy után pedig felpattanhatsz egy körre a bringádra. Az idei év újdonságaként egy vezetett tereptúrával is várnak a szervezők.
Tarts velünk és zsákolj be a melegítőhöz, Ötpróba sorsjegyhez szükséges öt sportágból akár hármat is az új ciklusban.
Bicske-001-banner

HÉTVÉGI CSILLAG VÍZITÚRA A TISZA ÉS AZ ÖREG TÚR FOLYÓKON – AUGUSZTUS 19-21.

Még nem tudod mit csinálj a hosszú hévégén? Mi segítünk.

Bemutatjuk Nektek az egyik kedvenc vízitúrás hétvégi programunkat, amely közben az Öreg Túr és a Felső–Tisza legszebb két szakaszát van lehetőség bebarangolni. A vízitúra bázisa a Vidám Delfin Kemping, ahol sátras elhelyezést igényelhetnek a nevezők. E túra keretén belül megismerkedhettek az Öreg Túr és a Tisza legszebb részeivel.

Családdal, barátokkal is tökéletes program. Jelentkezni legkésőbb szerdáig van lehetőség, siess, mert a helyek már vészesen fogynak!
Tisza_vizitura-001-banner
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás