Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Kerestél, kutattál, de még nem találtál rá arra a sportágra, melyet szívesen űznél akár egyesületi keretek közt? Megismerkednél és kipróbálnál olyan mozgásformákat, melyek kevésbé népszerűek és ismertek, de annál különlegesebbek és izgalmasabbak? Találkoznál személyesen hazánk legeredményesebb, olimpiai, Világ – és Európa bajnok sportolóival egy aláírás, fotó erejéig?

Amennyiben a fenti kérdések bármelyike illik Rád, akkor nincs mese, irány a Budapesti Nagy Sportágválasztó!

Hosszú idő után találkozzunk újra szeptember 10-11-én, a Merkapt Sportközpontban!
NSV_szept_regisztracio
Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI
2021. szeptember 10-11-én, pénteken és szombaton, 9 és 17 óra között, a Merkapt Sportközpontban.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Több mint 100 sportág, 20 000 látogató, olimpiai, Világ – és Európa-bajnok sportolók. Ez mind a Budapesti Nagy Sportágválasztó, amely szeptember 10-11-én (péntek, szombat) 9 és 17 óra között várja a látogatókat a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/A).

A sportági helyszíneken szakképzett edzők segítségével lehetőség nyílik a kitelepülő sportágak kipróbálására, valamint bemutatók, nyílt edzések formájában a közönség az alapokon túl is beleláthat egy-egy mozgásforma világába. Ezen felül az eseményen a látogatók találkozhatnak, sőt együtt is sportolhatnak a megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal.

A kétnapos rendezvény pénteki napja továbbra is az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportoknak van fenntartva, pénteken 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké.

Csatlakozz a Budapesti Nagy Sportágválasztó Facebook-eseményéhez!
Regisztrálj a Budapesti Nagy Sportágválasztóra!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás